Калейдоскоп вражень за помірну ціну приготувала туристам Миколаївська область. По дорозі до моря можна відвідати сьоме природне диво України в Первомайському районі. Про це розповіли в сюжеті "Факти ICTV".

Помилуватися пейзажами над Південним Бугом, відчути приплив адреналіну на водному слаломі і освіжитися в радоновому озері, проїхавшись на тролеї над прірвою – все це можна реалізувати на Миколаєві.

Гойдалки - один з атракціонів красивого і екстремального відпочинку вихідного дня в Миколаївській області. У Мигії можна скупатися і порибалити в мальовничих місцях, пройти по рафті бурхливі пороги Південного Бугу, проїхати на тролеї пів кілометра над Радоновим озером.

Сплав на рафті коштує від 250 гривень. Переночувати можна в готелі або в приватному будинку за 400 гривень. Ніч у наметі в кемпінгу - від 100 гривень за людину. Харчування обійдеться ще в 150 гривень на день. Оренда намету з м'якими ліжками - 1 тисяча гривень.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Повна програма з рафтом, ночівлею, концертами біля багаття та харчуванням – 1600 гривень. Риболовля в будь-якому місці і в будь-який час - безкоштовна.

Туристи зізнаються, що емоцій, отриманих від такого відпочинку, вистачить надовго, і відзначають, що два дні під Мигіями – це більше, ніж два місяці в будь-якому місті.

Нагадаємо, раніше Євросоюз дозволив українцям в'їзд без ПЛР-тестів і вакцинації: куди можна поїхати " голим"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Чехія терміново шукає українських заробітчан: пропонують від 13 до 90 тисяч

Також «Знай.uа " писав, що Зелене світло заробітчанам і туристам? Європа відкрила кордони для українців, головні правила в'їзду