Популярна співачка і TikTok-блогерка Анна Трінчер, яка отримала популярність завдяки серіалу "Школа", радує численну публіку в Instagram яскравими постами.

3 серпня знаменитість відсвяткувала день народження - Анні виповнилося 20 років. Так, артистка на честь торжества виставила досить відверте фото, позуючи в еротичній спідній білизні блакитного кольору і ніжно-рожевих панчохах.

Артистка продемонструвала струнку фігуру, сидячи навпочіпки. Зірка зворушливо подякувала рідним, друзям, бойфренду і своїй команді, проте окремі слова подяки присвятила батькові.

Виконавиця зазначила, що фактично все життя недоотримувала його любов і турботу, а тому виконала велику роботу над собою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"...І знаєте, окремо хочу сказати спасибі одній людині ... ви здивуєтеся зараз, але!

Тато!

Спасибі тобі велике. Саме завдяки тому, що я практично завжди недоотримувала твою любов, увагу і турботу - я за 20 років свого життя зробила таку величезну роботу над собою.

З маленькоїю закомплексованої в край дівчинки - я стала красивою, впевненою в собі дівчиною. Я повністю позбулася своїх комплексів.

Я навчилася відстоювати свої кордони, не терпіти. Я знаю, що я гідна! І я буду досягати всіх своїх вершин легко, швидко і з любов'ю!

Мама, Саша, команда, мої близькі друзі, і ви❤️ я не втомлюся вам дякувати.

Саме через вас сьогодні я щаслива 20-річна дівчинка."

Раніше повідомляли, що Артем Пивоваров "привабив" Jerry Heil своїм голоском

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер і Jerry Heil забули про всі образи заради спільного виступу

Знай.uа писав, Nino Basilaya розкрила таємниці випускного в червоній сукні