Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок, вибравши для релаксу Міконос, Греція. Так, Альона поділилася серією знімків з канікул, примірявши досить відверту сукню чорного кольору з глибоким декольте, розрізами на стегнах і золотою вставкою.

Дівчина демонструвала пишні груди, влаштувавши фотосесію серед білосніжних вуличок з яскравими акцентами.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ех... головне щоб людині подобалося) вона від цього кайфує)))", " блін, приголомшливо! Вибираю 3😍! Всі вони виглядають приголомшливо і сексуально😍 😱.", "Жахливо красива!!", "Гаряча штучка🔥", " а мені дуже подобаються її очі, хлопці саме очі😍".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн