З'явилася інформація про те, що пішов з життя колишній прем'єр України Євген Марчук. Він також представляв Україну в Тристоронній контактній групі. За словами його дружини Лариси Івшиної, у нього зупинилося серце.

Про це стало відомо завдяки публікації Лариси Івшиної в мережі Facebook.

"чорний день. Помер ЄК", - написала вона.

Євген Марчук, скріншот: YouTube
Євген Марчук, скріншот: YouTube

Євген Марчук народився 28 січня 1941 року в селі Долинівці. Займав ряд ключових державних посад. Зокрема, Марчук став першим головою Служби безпеки України (СБУ) і очолював її з 6 листопада 1991 по 12 липня 1994.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Також Марчук обіймав посади:

- державного міністра з питань оборони, національної безпеки та надзвичайних ситуацій УРСР;

- віце-прем'єр-міністра України в уряді Віталія Масола;

- першого віце-прем'єр-міністра України-голови Координаційного комітету при Президентові України по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю;

-прем'єр-міністра України (1995-1996);

- секретаря РНБО (1999 рік);

- Міністра оборони (2003-2004).

Крім того, він очолював Міжнародний секретаріат з безпеки та цивільного співробітництва між Україною та НАТО. З травня 2015 року - представник України в підгрупі з питань безпеки Тристоронньої контактної групи на Мінських переговорах щодо врегулювання конфлікту на Донбасі. З 21 листопада 2018 року очолював українську делегацію в ТКГ замість Леоніда Кучми.

Раніше повідомляли, дев'ять років, як Україна попрощалася з Богданом Ступкою, найкращі цитати легенди: "Хай кажуть, що хочуть. А я живу".

Як повідомляв Знай.uа, "Ваш чоловік помер": дівчина раптово залишилася вдовою в 27 років - що допомогло пережити горе.

Знай.uа писав, на одеському пляжі туристи загоряли поруч з трупом: відпочинок за розкладом.