Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Її чоловік Арсен Мірзоян зовсім недавно перевершив всі очікування фанатів, так як приготував неймовірний борщ з реберцями на багатті. Він теж любить публікувати всяке, коли заніматся спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці).

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

А зараз чоловіка опинився в школі, з діточками, порадувавши їх величезною кількість гарячих піц, соком і лохиною.

"@romanishinachaban велике спасибі за лохину! Величезна і дуже смачна! @gp_felicita дякую, за те, що не забуваєте і за коробочку - піца була гаряча! Здається замутимо з малими квартирник :)", - написав Арсен Мірзоян, який постав на першому знімку позаду школярів за величезним столом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Арсен Мірзоян, фото з Instagram
Арсен Мірзоян, фото з Instagram

"👏👏👏 Це неймовірно!!!❤️❤️❤️", "Я ягоди люблю, але чогось лохина мені останнім часом не попадається", "Клас😊👍🙏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян "розділ" свою дитину прямо на підлозі: Тоня Матвієнко приревнує

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян приготував шикарний борщ на багатті: з сальцем, пальчики оближеш

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян відверто розповів про стосунки з тещею Ніною Матвієнко: "Був її водієм"