Відомий український телеведучий, шоумен, а також ведучий пісенного конкурсу "Євробачення-2017", Володимир Остапчук частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 510 тисяч осіб.

Вже тривалий час чоловік не може налагодити свої відносини з колишньою дружиною, що заважає йому бачитися з діточками. Іноді він навіть пише заяви в поліцію. Дійшло до того, що Олена Войченко відвезла малюків в Умань, до батьків на невідомий термін. А зараз вона дала велике інтерв'ю славі Дьоміну на Youtube.

Володимир Остапчук, фото: Instagram
Володимир Остапчук, фото: Instagram

- Які були відчуття після остаточного розлучення?

"Видихнула. Після того, як він "залишив", ми розійшлися, я плакала з одного приводу — через дітей. Він намагався вкрасти, забрати і такого формату. Він досить довго погрожував мені, що він забере дітей, психічна експертиза... Дуже тривала процедура, і він мені чітко, конкретно, говорив: "Ти така-то. Діти не повинні бути з тобою", - заявляє Олена Войченко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Олена Войченко, instagram.com/olenavoychenko/
Олена Войченко, instagram.com/olenavoychenko/

— Ти в ситуації розлучення жертва?

"Ні. Я була жертвою до моменту розлучення, тепер це етап протистояння. Скажімо так, я не та людина, яка втратила в результаті цього розлучення найбільше", - додала жінка.

Нагадаємо, Володимир Остапчук написав заяву на колишню дружину, ховає дітей: "Сильно переживаю"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Остапчук знову опинився в поліції через колишню дружину: "Вирішив робити з себе жертву"

Знай.ua писав, "Це хайп": колишня Остапчука з'явилася на публіці з дітьми і новим чоловіком