У Кременчуці, в одному з магазинів відомої великої мережі "Сільпо" відвідувачі заявили, що працівники не стежать за термінами реалізації своєї продукції та її якістю, що за фактом призводить до виявлення не найприємніших, а іноді навіть небезпечних "сюрпризів" для покупців.

У четверг, 5 серпня, покупець придбав печиво в магазині "Сільпо" на вул.Халаменюка, 7, і тільки прийшовши додому, виявив наявність личинок на кондитерському виробі.

Примітно, що на пакеті був вказаний термін упаковки 03.08.2021, але терміну придатності на виробництві не вказали. Знахідка обурила потерпілого і він вирішив зафіксувати "жителів" на камеру, щоб попередити інших відвідувачів магазину.

"Скоро гусениці перетворяться на метеликів",-написали в Telegram-каналі "Чорний список"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі соцмережі активно обговорили даний випадок і висловили максимальну огиду.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що комахи окупували торт на вітрині магазину: "Страшний сон ласунів"

Нагадаємо, що українець купив пшоно з мумією миші: "Вищий сорт". Очевидці відкрили упаковку крупи і дістали звідти "муміфіковану" мишу.

Як повідомляв Знай.uа, дитина мало не з'їла скло в ріжку популярного морозива: "Виробник (не)щастя"

Також портал Знай.uа писав, що українець ледь не з'їв бургер з сирим м'ясом: "Спасибі, р*ганул"