Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в Україну.

Дружина шоумена і ведучого Юрія Горбунова, яка скоро народить від нього другу дитину, часто радує аудиторію цікавими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, зіркова пара Катерини і Юрія вирушили в сімейну подорож, і звичайно, не забули свого першого сина Івана. Вони зупинилися в 5-ти зірковому готелі в Туреччині. Телеведуча активно розміщує фото і відео з курорту, насолоджуючись відпочинком.

Цього разу 37-річна телеведуча поділилася сімейним знімком, на якому вона позує з сином в басейні готелю. Катя ніжно обіймає Івана, насолоджуючись моментом його безтурботного дитинства.

"Мамине щастя :) так швидко росте, скоро мама буде не дуже потрібна, треба ловити моменти 😅", - заявила артистка.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Варто зазначити, що у телеведучої вже пристойний термін вагітності, і до цього моменту вона займалася журналістською діяльністю і вела активне соціальне життя. Після стількох шоу, інтерв'ю та вечора прем'єр, дівчина, як ніхто, заслужила на якісний відпочинок в колі сім'ї.

Раніше ми писали про те, що Катя Осадча перенесла свої дитячі травми на маленького сина: "Не змушую"

Нагадаємо, що розцвілу під час вагітності Катю Осадчу завалюють квітами на курорті, і це не Юрій Горбунов

Як повідомляв Знай.uа, вагітна Катя Осадча зробила те, про що мріяла цілий рік: Юрій Горбунова поруч немає

Також портал Знай.uа писав, що вагітна Катерина Осадча видала, хто дарує їй яскраві емоції.