Відома балерина і російська акторка Анастасія Волочкова любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,2 мільйона людей.

Скандальна 45-річна танцівниця часто розміщує знімки з відпочинку на курортах, на яких демонструє своє спортивне і підтягнуте тіло в спокусливих нарядах і купальниках.

Цього разу Анастасія поділилася серією фотографій з узбережжя сонячної Греції. У кадрі балерина лежить в яскраво-жовтому купальнику на піску біля самого моря, поки хвилі обмивають її привабливе тіло. Артистка лягла на живіт і схрестила ззаду ніжки, щоб шанувальники могли як слід розглянути її округлі сідниці.

"І ось лежу я на пляжу 😂🌴". В прекрасному настрої. 😊 І всім бажаю прекрасного дня! 😊", - написала Анастасія.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Користувачі соцмережі відзначили, що балерина позує не в позі свого улюбленого "скандального" шпагату, а зі схрещеними ногами, і звичайно ж, захопилися фігурою Анастасії.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Анастасія Волочкова здивувала новою "надздібністю": навчилася ходити по воді

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова показала, як підтримує фігуру для шпагатів: "Цікава корч"

Як повідомляв Знай.uа, "Місця не залишилося": Волочкова розрізала хвилі "ветеранським" шпагатом, яхта ледь встояла

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова не посоромилася і зробила це знову: "Всі вже давно побачили"