Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість показала серію відвертих кадрів, зроблених під час відпочинку на яхті в Чорногорії. Так, дівчина насолоджувалася блакитною водою в чорно-білому бікіні і з хусткою на голові.

При цьому Альона показала обличчя без макіяжу і продемонструвала пишні груди, які, як стверджує модель, вона може ще збільшити в майбутньому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Під воду пірнути реально з такою кількістю рятувальних куль?", "Не потонеш😂", " Вау!!!! Які шикарні буйки😂", "по коментарям видно яка активність накручених ботів))))) а реальних киентов кілька", "блін,яка в тебе класна фігура,,,,супер. Мрія🙌❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥", "Ну і губьохі😂 😂 😂".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн