Популярний український хореограф, танцюрист і переможець шоу "Танці з зірками" частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 250 тисяч чоловік.

Чоловік танцював разом з Ксенією Мішиною, з якою і виграв у сезоні 2019 року. З тих пір жінка встигла знятися в жіночій адаптації найромантичнішого шоу СТБ "Холостячка", Вибрати у фіналі Олександра Еллерта і розлучитися з ним. А зараз Мішина разом з Женею Котом стали суддями всіма відомого шоу "Україна має талант", разом з Машею Єфросиніною та Сергієм Притулою.

Судді Україна має талант: Женя Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула / прес-служба СТБ
Судді Україна має талант: Женя Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула / прес-служба СТБ

Він поділився парою фотографій журі, і розповів, що вони були зроблені в той день, коли натиснув "золоту кнопку". Вона, як відомо з британського аналога, дає можливість учаснику потрапити відразу в півфінал. Але кожному судді доступно лише одне натискання.

"Один з кастингових днів на @ukrainegottalent разом з моїми колегами @misha.k.ua @siriy_ua і @mashaefrosinina в цей день я натиснув золоту кнопку)))", - пише Женя Кот в публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Женя Кот, фото з instagram
Женя Кот, фото з instagram

"Шоу, класне. Успіхів і високих рейтингів. Ви всі красиві і класні", "Ви найкращий🐈♥️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, легенда "Танців з зірками" Женя Кот підкотив свої ланцюги до "Кріпосної" Мішиної, у Еллерта немає шансів: "Заслуживши..."

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина поруч з Сергієм Притулою і Григорієм Решетником забула про Еллерта: чекайте восени

Знай.ua писав, легенда Танців з зірками Женя Кот похвалився своїм котом: який господар - такий і улюбленець