Анна Седокова засвітила, як виглядає її фігура насправді: "Чому приховувала"

Зірка продемонструвала, як виглядає її фігура без ретуші і фільтрів. При цьому виконавиця нагадала аудиторії про live-альбом, який не наважувалася випустити цілих 5 років. Анна наспівувала свій хіт "Звикаю" 15-річної давності, з якого почалася її сольна кар'єра.

Анна Сєдокова, фото з instagram
Анна Сєдокова, фото з instagram

В Україну завезли морозиво з небезпечною речовиною: використовують для дезінфекції в медицині

У новій партії морозива, яка експортувалася з Румунії, була знайдена небезпечна добавка етиленоксид в начинці морозива "Mars Wrigley Confectioner", яка вважається небезпечною.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також, Держпродспоживслужба закликає магазини та супермаркети вилучити товар з небезпечним складом протягом двох календарних днів, відповідно до частини статті 20 закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів".

Морозиво, фото gettyimages
Морозиво, фото gettyimages

Ірина Білик розповіла про свій стан після розлучення: "Рік незалежності"

"Відчуваю себе незалежною кожен раз, коли я залишаюся одна в цьому житті і ніхто мені не розповідає, що треба робити. Перший раз - це коли я позбулася продюсера. Другий - від чоловіка. Думаю, що 2021 буде для мене теж роком незалежності. Тому у нас з Україною, все як треба" - зізналася співачка на зйомках концерту "З Днем народження, Україно!".

Ірина Білик, фото: instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Портрет на всю спину і сльози захлинаючись: як фанати відреагували на відхід Ліонеля Мессі з "Барселони"

У четверг, 5 серпня весь світ обговорював одну, найголовнішу новину - Ліонель Мессі залишає каталонський клуб "Барселона", якому віддав половину свого життя.

Ця новина приголомшила шанувальників клубу "Барселони", і Ліонеля Мессі зокрема. Люди почали виходити на вулиці міста у формі футболіста, приходили до головного стадіону "Camp Nou", і плакали захлинаючись.

У Мінсоцполітики пояснили, які послуги можна отримати, не виходячи з дому: допомога на дитину, субсидія і не тільки

Мінсоцполітики в рамках цифровізації країни працює над впровадженням нових електронних сервісів для громадян. У відомстві розповіли, що було зроблено протягом 2020 року.

Про стан інформатизації в Україні відзвітував віце-прем'єр-міністр України - Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров на засіданні уряду.

Сильні та успішні: Кличко, Дзідзьо, Позитив, Беленюк і ще 6 найзавидніших холостяків України

Міні-рейтинг на сторінці шоу "Зірковий шлях" очолили спортсмени, ведучі, співаки та танцюристи. Деякі з зіркових красенів вже були одружені, інші - все ще в пошуку справжнього кохання.

Серед завидних холостяків-український боксер-професіонал, 45-річний Володимир Кличко, телеведучий, зірка шоу "Орел і Решка", 37-річний Антон Птушкін, 30-річний виконавець Артем Пивоваров.

У список потрапили і хореограф, колишній чоловік Ірини Білик, 35-річний Дмитро Дікусар, і нещодавно розлучений 37-річний співак Дзідзьо (Михайло Хома), і 32-річний виконавець Позитив, який теж розлучився на початку 2021 року і багато інших знаменитостей.