Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік зрідка радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч передплатників.

Зовсім недавно подружня пара хрестила свого сина Михайла по всіх християнським традиціям, в церкві, зі священнослужителем і хресними батьками. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам, на наступний день після свята його дружини, 15 червня.

Хрещення Михайла, фото з Instagram

Артист розмістив короткий ролик в Insta Stories після знаменної події. У кадрі щасливий батько приміряє спеціальну переноску для маленьких дітей, під назвою слінг. Він по-батьківськи притискає малюка до грудей, перевіряючи тугість ременів, щоб синові було комфортно.

Віктор Павлік, фото з Insta Stories

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Віктор Павлік, фото з Insta Stories

На наступний кадрах чітко помітно, що на руках у артиста зовсім не дитина, а звичайна лялька з дитячого світу. Мабуть, завбачливий батько вирішив випробувати переноску на іграшці, щоб бути впевненим в її справності.

"Ось це ляльок роблять зараз. За вагою такий самий, прям як наш Міша", - заявив Віктор.

Віктор Павлік, фото з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік ледве вирвався з дому в лазню: "Міша вдома концерт влаштував"

Нагадаємо, що Віктор Павлік сидить "в няньках" з чужими дітьми, поки Катерина Репяхова виховує сина

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік посадив Катерину Репяхову на свого потужного коня: "Прилаштувалася"