Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Як відомо, зовсім недавно співачка дала можливість почути наживо і оцінити свою творчість жителям Маріуполя, в рамках музичного фестивалю "MRPL City Festival 2021". Оля розмістила серію професійних фотографій зі свого сольного концерту, через кожен знімок можна відчути ту божевільну і хвилюючу енергію, яка панує на її виступах. У місті Маріуполі суперблондинку дуже чекали і зустріли радо.

На фото Оля позує в різних позах зі своєю танцювальною командою, і в самих екстравагантних образах, намагаючись максимально здивувати публіку своїм артистизмом і професіоналізмом. Під публікацією співачка подякувала своїм слухачам за увагу і віддачу в концертному залі.

"Мої - дочекалися мене, і ніхто не пішов спати. Відшльопали як слід один одного 🔥 Сподіваюся, дуже скоро повторимо", - написала Оля.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі соцмережі і люди, які відвідали її концерт, захопилися творчістю артистки і також висловили свою подяку.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова випустила "демона" через силікон: "Вам яка справа до чужих ци*ьок?"

Нагадаємо, що Оля Полякова показала свои "ла-ла-ла", прикрывшись Тиной Кароль: "Для моей мамочки"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова ледь стрималася від поцілунку з молодим і пристрасним: чоловік побачить.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив".