Тренер шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Так як шанувальники Марини часто задавали їй питання про збалансоване і корисне харчування і всім було цікаво, чим же харчується особисто вона, зірковим тренером було прийнято рішення поділитися приблизним меню правильного харчування на 7 днів, з можливістю вибору продуктів на кожен час прийому їжі.

За словами Марини, саме так виглядає зразкове, корисне і здорове харчування з продуктів, доступних кожному.

Як повідомляє експерт, хорошим вибором на сніданок може бути вівсяна каша або сирна запіканка, можна замінити на відварене яйце і сир.

А ось вечеря порадує великим асортиментом вибору, все максимально легке і корисне: теплий салат з телятиною, куряча грудка з морквою і зеленим горошком, або ж тушкована капуста з зеленим горошком, можна ще спробувати запечену кольорову капусту, грецький салат", - написала Марина.[/quote]

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Користувачі соцмережі неоднозначно сприйняли рекомендації та настанови Марини. Багато хто переконаний, що в ритмі реального життя, встигати готувати таке різноманітне меню, буде досить проблематично.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Марина Боржемська видала свій лайфак для підтягнутого тіла: так схуднути зможе кожна

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять