Відома українська телеведуча, яка часто розповідає українцям про аферистів, а також як не опинитися обдуреним, поділилася новим знімком з домашнім вихованцем.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої Олена-Крiстiна Лебідь і є. Регулярно вона розповідає шанувальникам в постах про свою роботу, або ж публікує знімки з домашніми улюбленцями і сім'єю.

Всього за нею стежить щодня більше 322 тисяч користувачів.

Цього разу телеведуча поділилася знімком, який був зроблений на пляжі. Туди вона вирушила не одна, а з коханим Павлом Розенко, і домашнім вихованцем на ім'я Сарочка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Всім сімейством вони вирушили відпочивати, і навіть на пляж беруть з собою французького бульдога.

"Дві русалки 🧜 ♀ ️ викинулися на берег 😜 аж надто добрий сонячний ранок!!!☀️☀️☀️🤩⛱" - підписала вона пост. Виходячи з коментарів можна зробити висновок, що пара зараз в Одеській області. Судячи з фотографій і роликів, відпочинок явно вдався.

У попередньому пості дівчина показала спільний кадр з молодою людиною. Вони їли кавун, щось шукали в Інтернеті, а також дивилися мило один одному в очі.

Варто відзначити, що собака - давня мрія дитинства Олени-Крiстiни Лебідь, і ось, вже практично півтора року як вони виховують Сарочку.

Спільні фото досить часто з'являються в стрічці дівчини.

Нагадаємо, що Олена-Крiстiна Лебідь із зеленими "мішками" під очима поскаржилася на Розенка: "це не морько?"

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крiстiна Лебідь мріє поправитися заради Розенка: "просто порода гонча"

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крiстiна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"