Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість влаштувала фотосесію на одному з популярних пляжних клубів Чорногорії, позуючи біля басейну і примірявши міні-бікіні чорного кольору.

Дівчина доповнила літній образ хусткою на голові, сонцезахисними окулярами і блискучим аксесуаром на стегнах. Водночас Альона не упустила можливості продемонструвати пишні груди і сідниці, насолоджуючись коктейлем і мальовничим видом на гори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Мужик ззаду аж підвстав, напевно подумав здалося😂", " Мужик справа топ😂 👍 🏻", " погляд мужика на задньому плані😂", "грудей перебір бридко навіть)"," фігурка бомбочка!! 🔥 ", "Реально страх Господній ️ ️ це ж треба таке собі приробити 🙁".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн