Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Арсен в 43-річному віці залишається в хорошій фізичній формі, яку він з радістю демонструє в соцмережах, завдяки старанним заняттям в залі, активному способу життя і відсутністю шкідливих звичок. Артист рідко сидить без діла і завжди намагається себе зайняти динамічною діяльністю - пляжним волейболом, бігом на довгі дистанції, їздою на велосипеді і багатьом іншим.

Цей раз не став винятком, Арсен відправився зі своїм друзями на риболовлю, озброївшись усіма відповідними атрибутами та інструментами – вудками, спінінгами, гумовим човном, великою сіткою і навіть спеціальною камерою, яка може зануритися у воду і зняти кипляче життя озерних рибок. Також, Арсен повідомив, що запросив на відпочинок свого названого молодшого брата – відомого телеведучого українських шоу Даніеля Салема.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян "роздягнув" свою крихітку на підлозі: Тоня Матвієнко приревнує

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян довів Тоні Матвієнко, що він не "тупий качок": не розрахував сили в спортзалі

Як повідомляв Знай.uа, замооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "Так і бути.."

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян з друзями попихтів без Тоні Матвієнко: "Вийшли кабани"