Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Нещодавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості розмістили фотографії з недавнього сольного концерту Тіни. У кадрі співачка позує в екстравагантній чорній сукні з цікавим декором у вигляді надрізів і великих гудзиків, доповнити образ Тіна вирішила чорними шкіряними рукавичками до ліктя. Захоплений вираз обличчя і палаючі очі співачки випромінюють найчистіше задоволення і щастя моменту, який скуштував кожен гість стоячий в концертному залі.

"Найкрасивіша ❤", - зворушливо заявили віддані фанати артистки.

Користувачі соцмережі в коментарях трохи розійшлися в поглядах з приводу вибору концертної сукні. Одні заявили, що Тіна виглядає чудово, але ось сукня їй зовсім не йде. Інші припустили, що в цьому образі співачці комфортно, значить і вибір сукні теж вдалий.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

скріншот з коментарів фан-клубу

Варто нагадати, що в період з неділі по вівторок, 22-24 серпня, українці святкуватимуть 30-ту річницю Незалежності. З цієї нагоди, в головному святковому шоу "Незалежність в нашій ДНК. День незалежності країни" візьмуть участь понад 30 виконавців, і Тіна Кароль займає заслужене місце в цьому списку.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль вперше показала, якою була 9 років тому: коротке волосся, татуювання і стрази

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль втомилася мовчати і назвала імена коханих: аж цілих три

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан забув про Тіну Кароль і втік в обійми Людмили: "Рідні душі..."