Новий рецепт можна побачити на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Для приготування даної страви, вам знадобиться:

  • 800г Цукіні
  • 250г моркви
  • 150г цибулі
  • 10г часник
  • 50 Олія рослинна для смажіння
  • 200г томати у власному соку
  • Сіль, перець чорний і запашний
  • 50г вершкового масла

    "Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!" - розповідає кухар.

вихід готової ікри: 800г

якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо проткнути нігтем - Ікра з кабачка або Цукіні

Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!

виход 800г

Якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо протікати нігтем

зрізаємо її, якщо молода залишаємо! Вам потрібна велика пательня з високими бортами чи дуже великий сотейник.

Теж саме з насінням і внутрішньою частиною - якщо вже велике насіння і внутрішність не щільна, а м'якувата і суха - очищаємо все і відкидаємо

продукти нарізаємо досить довільно - нарізується тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю нарізаю соломкою, часник – пластинками на пательню наливаю рослинну олію, в неї кидається морква, обсмажується до початку рум’яності, додається цибуля, обсмажується разом до красивого кольору. Додаємо кабачок і часник, намагаємось трохи обсмажити помішуючи, додаємо томати і даємо всьому добре протушкуватися:
на повільному вогні, періодично помішуючи, прямо витушковуються овочі, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже в самому кінці приготування, додаю сіль і перці ,свіжозмелені в ступці - так смакує найкраще.

Вже у готові овочі, мякі і вже без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи. Далі вже занурювальним блендером (можна і барним). Все подрібнити в однорідну суміш. Скуштувати, і при необхідності, ще додаю сіль.
Все готово! Можна використовувати як закуску, як основу для салатів і дуже смачно гарячим гарніром до рибних страв!
Якщо ви любите гостру ікру, додайте разом з овочами при обсмажування гострого перцю (але без насіння).

Новий рецепт можна побачити на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Для приготування даної страви, вам знадобиться:

  • 800г Цукіні
  • 250г моркви
  • 150г цибулі
  • 10г часник
  • 50 Олія рослинна для смажіння
  • 200г томати у власному соку
  • Сіль, перець чорний і запашний
  • 50г вершкового масла

    "Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!" - розповідає кухар.

виход готової ікри: 800г

якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо проткнути нігтем - Ікра з кабачка або Цукіні

  • 800 Цукіні
  • 250 морква
  • 150 цибулю
  • 10 часник
  • 50 Масло рослинне для смаження
  • 200г томати у власному соку
  • Сіль, перець чорний і запашний
  • 50г вершкового масла

Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!

виход 800г

Якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо протікати нігтем

зрізаємо її, якщо молода залишаємо! Вам потрібна велика пательня з високими бортами чи дуже великий сотейник.

Теж саме з насінням і внутрішньою частиною - якщо вже велике насіння і внутрішність не щільна, а м'якувата і суха - очищаємо все і відкидаємо

продукти нарізаємо досить довільно - нарізується тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю нарізаю соломкою, часник – пластинками на пательню наливаю рослинну олію, в неї кидається морква, обсмажується до початку рум’яності, додається цибуля, обсмажується разом до красивого кольору. Додаємо кабачок і часник, намагаємось трохи обсмажити помішуючи, додаємо томати і даємо всьому добре протушкуватися:
на повільному вогні, періодично помішуючи, прямо витушковуються овочі, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже в самому кінці приготування, додаю сіль і перці ,свіжозмелені в ступці - так смакує найкраще.

Вже у готові овочі, мякі і вже без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи. Далі вже занурювальним блендером (можна і барним). Все подрібнити в однорідну суміш. Скуштувати, і при необхідності, ще додаю сіль.
Все готово! Можна використовувати як закуску, як основу для салатів і дуже смачно гарячим гарніром до рибних страв!
Якщо ви любите гостру ікру, додайте разом з овочами при обсмажування гострого перцю (але без насіння).

Як повідомляє портал Знай.uа Зірка Мастер Шеф Вова Ярославський визначив топ-5 звичок для швидкого схуднення

Нагадаємо раніше Зірка МастерШеф Вова Ярославський поділився рецептом справжнього американського бургера - мінімум зусиль

Також Знай.uа писав, що зірка МастерШеф Вова Ярославський поділився рецептом гуакамоле