Новий рецепт можна побачити на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Для приготування даної страви, вам знадобиться:
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися- 800г Цукіні
- 250г моркви
- 150г цибулі
- 10г часник
- 50 Олія рослинна для смажіння
- 200г томати у власному соку
- Сіль, перець чорний і запашний
- 50г вершкового масла
"Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!" - розповідає кухар.
вихід готової ікри: 800г
якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо проткнути нігтем - Ікра з кабачка або Цукіні
- 800 Цукіні
- 250 морква
- 150 цибулю
- 10 часник
- 50 Масло рослинне для смаження
- 200г томати у власному соку
- Сіль, перець чорний і запашний
- 50г вершкового масла
Популярні новини заразМасштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяцяПоказати ще
Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!
виход 800г
Якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо протікати нігтем
зрізаємо її, якщо молода залишаємо! Вам потрібна велика пательня з високими бортами чи дуже великий сотейник.
Теж саме з насінням і внутрішньою частиною - якщо вже велике насіння і внутрішність не щільна, а м'якувата і суха - очищаємо все і відкидаємо
продукти нарізаємо досить довільно - нарізується тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю нарізаю соломкою, часник – пластинками на пательню наливаю рослинну олію, в неї кидається морква, обсмажується до початку рум’яності, додається цибуля, обсмажується разом до красивого кольору. Додаємо кабачок і часник, намагаємось трохи обсмажити помішуючи, додаємо томати і даємо всьому добре протушкуватися:
на повільному вогні, періодично помішуючи, прямо витушковуються овочі, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже в самому кінці приготування, додаю сіль і перці ,свіжозмелені в ступці - так смакує найкраще.
Вже у готові овочі, мякі і вже без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи. Далі вже занурювальним блендером (можна і барним). Все подрібнити в однорідну суміш. Скуштувати, і при необхідності, ще додаю сіль.
Все готово! Можна використовувати як закуску, як основу для салатів і дуже смачно гарячим гарніром до рибних страв!
Якщо ви любите гостру ікру, додайте разом з овочами при обсмажування гострого перцю (але без насіння).
Новий рецепт можна побачити на його сторінці в соціальній мережі Instagram. Для приготування даної страви, вам знадобиться:
- 800г Цукіні
- 250г моркви
- 150г цибулі
- 10г часник
- 50 Олія рослинна для смажіння
- 200г томати у власному соку
- Сіль, перець чорний і запашний
- 50г вершкового масла
"Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!" - розповідає кухар.
виход готової ікри: 800г
якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо проткнути нігтем - Ікра з кабачка або Цукіні
- 800 Цукіні
- 250 морква
- 150 цибулю
- 10 часник
- 50 Масло рослинне для смаження
- 200г томати у власному соку
- Сіль, перець чорний і запашний
- 50г вершкового масла
Пропорція тут у мене на вже очищений продукт!
виход 800г
Якщо шкірка у кабачків щільна і не можливо протікати нігтем
зрізаємо її, якщо молода залишаємо! Вам потрібна велика пательня з високими бортами чи дуже великий сотейник.
Теж саме з насінням і внутрішньою частиною - якщо вже велике насіння і внутрішність не щільна, а м'якувата і суха - очищаємо все і відкидаємо
продукти нарізаємо досить довільно - нарізується тоненькими скибочками моркву і кабачок, цибулю нарізаю соломкою, часник – пластинками на пательню наливаю рослинну олію, в неї кидається морква, обсмажується до початку рум’яності, додається цибуля, обсмажується разом до красивого кольору. Додаємо кабачок і часник, намагаємось трохи обсмажити помішуючи, додаємо томати і даємо всьому добре протушкуватися:
на повільному вогні, періодично помішуючи, прямо витушковуються овочі, щоб зайва рідина практично випарувалася, майже в самому кінці приготування, додаю сіль і перці ,свіжозмелені в ступці - так смакує найкраще.
Вже у готові овочі, мякі і вже без рідини, додаємо вершкове масло, перемішуємо і відставляємо овочі, щоб охололи. Далі вже занурювальним блендером (можна і барним). Все подрібнити в однорідну суміш. Скуштувати, і при необхідності, ще додаю сіль.
Все готово! Можна використовувати як закуску, як основу для салатів і дуже смачно гарячим гарніром до рибних страв!
Якщо ви любите гостру ікру, додайте разом з овочами при обсмажування гострого перцю (але без насіння).
Також Знай.uа писав, що зірка МастерШеф Вова Ярославський поділився рецептом гуакамоле