Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

У свою чергу фіналістка Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" не падає духом і продовжує активно розвивати свою сторінку в Instagram.

Цього разу дівчина показала фото з відпочинку в заміському комплексі в Insta Stories. Юля вирушила в "Sobi Club", який знаходиться в декількох кілометрах від Києва, на березі Дніпра, серед мальовничого соснового лісу.

скріншот з Insta Stories

Дівчина поїхала не одна, компанію їй склав невідомий хлопець, ім'я та обличчя якого вона вирішила приховати. На знімку Юля демонструє свої стрункі ноги біля басейну, а заодно і підтвердження наявності супутника, який владно поклав свою руку на її коліно. Опубліковані кадри говорять про те, що їх пов'язують теплі стосунки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щоб коліно не згоріло", - написала Юля.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" зацілувала білявого красеня, навіть не згадавши про "Холостяка" Заливако: "Просто солоденький"

Нагадаємо, що раз'ярена Ганна Богдан розкрила всю правду про Юлю "Зайку": "Відчуваю себе обдуреною"

Як повідомляв Знай.uа, збулася мрія Юлії "Зайки": "Хейтери нехай котяться до Богдан"

Також портал Знай.uа писав, що Юлю Зайку з "Холостяка" застали в компанії стоматолога і логопеда: "Підняли мені..."