Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, зараз повним ходом йде підготовка до комедійного фільму "Кохання без вагання" режисера Сергія Шляхтюка. Вже затверджені три актори на головні чоловічі ролі, це - Даніель Салем, Арсен Мірзоян і Олександр Авакумов, а на жіночу роль запросили талановиту Ольгу Сумську, яку всі знають з українського серіалу "Роксолана".

Участь у фільмі Арсена Мірзояна стала несподіваною новиною. Він гратиме Олександра, брата головного героя Ігоря. Крім ролі, Арсен є одним з виконавців головного саундтрека фільму, але про це творці обіцяли розповісти пізніше.

Цього разу артист поділився коротким роликом в Insta Stories зі зйомок фільму на шикарній локації. У кадрі Арсен показав акторську хлопавку з нумерацією епізоду, а також симпатичну блондинку, ім'я якої ще невідомо, за обіднім столом, яка відразу вжилася в роль після команди режисера, і без цензури голосно залаялася: "Су*а".

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян влаштував "розбірки" на зйомках фільму з Даніелем Салемом: "Брат відхватив"

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян довів Тоні Матвієнко, що він не "тупий качок": не розрахував сили в спортзалі

Як повідомляв Знай.uа, самооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "Так і бути.."

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян "проміняв" Тоню Матвієнко на щук і карасів: кайфонув як вперше