Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Тоня розмістила фото з головного офісу телеканалу "Україна" і в підписі до знімка розповіла, що нещодавно була на презентації нового сезону "Співають всі" і мала можливість побачити маленький фрагмент шоу, яке так чекають всі українці. Тоня поспішила порадувати користувачів соцмережі і анонсувала вихід першого випуску.

"Вже 21 серпня вся країна побачить перший випуск", - написала Тоня.

Як відомо, подружня пара Арсена і Тоні взяли участь у новому вокальному шоу "Співають всі", яке вийде вже в кінці цього літа. Також, телеканал "Україна" раніше оголосив імена інших експертів в шоу – це TAYANNA, Jerry Heil, Іво Бобул, Міша Романова, Віктор Павлік, Слава Дьомін, Марина Одольська, Влад Ситник, Ассія Ахат і Роман Скорпіон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що кожен з семи випусків перед журі з 100 осіб, виступати будуть по 12 учасників у віці від 14 років. Вони можуть бути, як професіоналами так і любителями, а також представниками різних музичних напрямків. Головне завдання, щоб якомога більше членів "сотні" встали і почали підспівувати. Переможець, який набрав найбільшу кількість балів, у випуску проходить у фінал автоматично.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян влаштував "розборки" на зйомках фільму з Даніелем Салемом: "Брат вихватив"

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко присвятила мамі Ніні зворушливу пісню: "Наша гордість"

Як повідомляв Знай.uа, самооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "Так і бути.."

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян "проміняв" Тоню Матвієнко на щук і карасів: кайфонув як вперше