Колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська має чимало шанувальників, тому вона часто ділитися з ними в своєму instagram цікавими моментами з життя або ж корисними порадами.
Цього разу Марина Боржемська опублікувала нове фото під час танців. На ньому Боржемська позує з відомим хореографом Дмитром Дікусаром. На одному з фото фітнес-тренер закинула свою струнку ніжку на хореографа, а він у той час ніжно притиснувся до неї.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

Також Марина Боржемська в цьому пості вирішила поділитися з підписниками цікавим фактом. Вона зазначила, що науково доведено, що у жінок серця б'ються швидше, ніж у чоловіків.

"Ми більш емоційні, гучні і активні. Нам постійно чогось хочеться, і часто ми не розуміємо, чого саме. Ми часто закохуємося, а іноді не можемо закохатися зовсім. Даруємо цьому світу нових людей, а іноді відчуваємо себе такими самотніми. Любіть себе, кожну свою родзинку і, як вам здається, недолік. Ви навіть не уявляєте, як швидко ми можемо змінити своє тіло, своє життя і свої думки, якщо захочемо. Оскільки ми - дівчатка. І можемо в цьому житті все!",- підсумувала вона.

Нагадавши, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розцвіла в обіймах високого красеня: "Євген Кошовий?"

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Нагадавши, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди