Відомий український спортсмен, у минулому професійний боксер, екстренер на проєкті "Зважені та щасливі", а також колишній чоловік Марини Боржемської розповів своїм шанувальникам дуже важливий секрет, який зберігав у себе в голові довгі роки.

Цього разу В'ячеслав Узєлков зізнався, що стежить за колишніми учасниками реаліті і знає, що всі старання тренерів, в тому числі і Марини Боржемської, просто йдуть в порожнечу. Адже майже 80% учасників після фіналу зйомок знову набирають вагу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації В'ячеслава Узєлкова в мережі Instagram.

Публікація В'ячеслава Узєлкова, скріншот: Instagram
Публікація В'ячеслава Узєлкова, скріншот: Instagram

"Я був на проєкті "Зважені та щасливі" 6 сезонів. І схуд не мало - не багато, але достатньо людей. У мене, як у тренера зі схуднення, є світовий рекорд, я найбільше число сезонів виграв, як в головному так і в домашньому схудненні. Кілька моїх підопічних стали тренерами і ведуть активну діяльність у сфері фітнес, а саме в схудненні людей.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

А ось тепер про хворе і те, що я не розумію досі. Це те, що замовчується каналом і проєктом. 80% "зважених", знову набирають і стають ще більше. Але у мене питання до Вас і давайте разом міркувати, чому вони повертаються назад, до тієї ваги і того стану.

В'ячеслав Узєлков, скрін, Instagram
В'ячеслав Узєлков, скрін, Instagram

Навіщо проходити той шлях катувань, розміром в 8 місяців. Щоб знову стати тим, ким прийшли, а то й більше. Я приймаю всю інформацію, просто спробуйте дати мені відповідь, чому вони повертаються в свою колишню вагу, а то і більше.", - пише В'ячеслав.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська розсекретила Головне правило здорового раціону: "Якщо ви цього не робите, почніть".

Як повідомляв Знай.uа, В'ячеслав Узєлков після розставання з Мариною Боржемською зізнався в почуттях: "Вона кохає, я знаю, але мовчить".

Знай.uа писав, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розцвіла в обіймах високого красеня: "Євген Кошовий?".