Відома українська співачка MamaRika активно веде соціальну мережу Instagram, радуючи численних шанувальників новинами з особистого і творчого життя.

Знаменитість і її чоловік, шоумен Сергій Середа вперше стали батьками - 2 серпня в одній з приватних клінік Києва у пари народився син, ім'я якого кохані поки не розголошують.

Так, артистка виставила яскраве фото-порівняння, вперше показавши свою фігуру після пологів. Зірка приміряла лише комплект спідньої білизни чорного кольору, доповнивши образ срібними аксесуарами і грайливо висунувши язик.

Виконавиця зазначила, що заради стрункого тіла намагається не переїдати, завжди перебувати в русі, не заганяти себе в жорсткі рамки, якщо реабілітація проходить не дуже швидко, а також носить бандаж.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Фото до та після родів з різницею в тиждень…

Нічо Мамка, да?😎

Ви запитаєте мене, як після пологів , так ще й після кесаревого розтину повернутися в форму - а я вам відповім:

💃Не жерти шо дурна - притримуватися здорового харчування, як би не хотілося (особливо при ГВ)

💃Бути в русі постійно (хоча думаю у всіх так і є)

💃Не впадати у відчай, якщо реабілітація триває не так швидко, як хотілося б- дайте собі час відійти, в кінці кінців ви народили ЛЮДИНУ, а це подвиг!

💃Моє улюблене - носити 24/7 (окрім ночі) післяродовий бандаж..."

Нагадаємо, напівгола MamaRika позувала в супермаркеті

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika підхопила "зіркову хворобу"

Знай.ua писав, MamaRika розкрила секрет сімейного щастя