Відома українська співачка Тіна Кароль і група KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку, випустили спільну пісню "Зірочка".

Цікаву роботу дуету опублікували на YouTube-каналі Кароль. Як відомо, це перша пісня україномовного альбому артистів "Молода кров" до 30-річчя незалежності України.

Пісню"Зірочка" написав композитор Дмитро Ципердюк майже 20 років тому. Ця пісня була популярна на батьківщині Тіни в Івано-Франківську. Артистки вранці представили трек на радіо. За словами Кароль, гурт KAZKA, як ніхто, відповідає танцювальному, етнічному, легкому настрою пісні.

"Саша Зарицька – єдина виконавиця, яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній хіт", - розповіла про прем'єру Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прем'єра альбому Молода кров відбудеться 20 серпня. Його вихід приурочений до 30-річчя Незалежності України. Крім дуету з Kazka до нього увійдуть україномовні пісні з молодими українськими виконавцями Антоном Вельбоєм, гуртом Latexfauna, Аліною Паш, Микитою Ломакіним, Іваном Наві, Юрієм Самойловим. До слова, проект Молода кров виходить за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Нагадаємо, що Тіна Кароль заспівала разом із Зарицькою з Kazka: Катерина Осадча згуртувала на одній сцені несподівані дуети

Як повідомляв Знай.uа, Джамала і Tayanna заспівали в дуеті і розповіли про співпрацю: "Не можна їй наказувати"

Також портал Знай.uа писав, що в Києві після 30 років перерви виступить група "Кіно" в оригінальному складі: "Цой - живий"