Українська співачка і акторка Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Як відомо, 12 серпня співачка дасть можливість почути наживо і оцінити свою творчість жителям Чернігова, на локації Літнього Театру о 20:00. Оля заявляла, що на майбутньому концерті кожен гість зможе відчути ту божевільну і хвилюючу енергію, яка панує на її виступах. Чернігівці вже в передчутті веселощів і готові зустрічати суперблондинку у своєму місті.

Оля розмістила короткі ролики в Insta Stories, на яких позує в чорному елегантному образі з беретом і масивними окулярами і повідомляє, що вже прямує до Чернігова, і також, запрошує киян відвідати свій сольний концерт.

"Улюблені мої, я вже їду, і вже готова вас відшльопати. Дорогі мої кияни, ось прям щас можна сісти в машину і рвонути на концерт. Це було б незабутньо...",- сказала Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова "відшльопала" своїх шанувальників як слід: "10 років одне і те ж"

Нагадаємо, що Оля Полякова показала свої "ла-ла-ла", прикрившись Тіною Кароль: "Для моєї матусі"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова ледь стрималася від поцілунку з молодим і пристрасним: чоловік побачить

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив"