Поки овочі на базарах ще дешеві і у великій кількості, можна приготувати смачну домашню заправку, яка підійде до супів, борщів, м'яса і рибних страв. Рецептом поділилися в співтоваристві» домашня консервація «в»телеграмі".

Автор рецепта запевняє, що взимку ви ні секунди не пошкодуєте про час і зусилля, витрачені на цю заготовку.

Консервація помідорів, фото: скріншот з відео
Консервація помідорів, фото: скріншот з відео

Що знадобиться:

  • Півкіло болгарського перцю;
  • Кілограм помідорів,
  • Кілограм моркви,
  • Кілограм ріпчастої цибулі,
  • Півкіло кропу,
  • Півкіло петрушки.
  • Кілограм солі.

Як готувати:

Популярні новини зараз
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Показати ще

Перчик, моркву, помідорчики, цибулька очистити і перемолоти в блендері. Викласти все в глибоку ємність, всипати туди всю сіль. Інгредієнти перемішати до однорідності.

консервація, фото Pxhere
консервація, фото Pxhere

Розкласти суміш в простерилізовані баночки, закрити поліетиленовими кришками.

Зберігати заправку можна в холодильнику або будь – якому іншому темному і прохолодному місці-наприклад, в погребі.

Таку заправку зручно додавати практично в усі страви-вона додасть колір, аромат і літні нотки. Однак при готуванні блюдо краще не солити і не переборщити з заправкою - вона дуже солона.

Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".

Як повідомляв Знай.uа, Костянтин Грубич у Ніжині скуштував місцеві смаколики з огірків: розсольник, ікра та бутерброди.

Знай.uа писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.