Популярна українська акторка, співачка, доволі успішна модель і резидентка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані продовжує радувати свою численну армію шанувальників яскравими кадрами з життя і роздумами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Еліни Мбані в мережі Instagram.

Публікація Еліни Мбані, скріншот: Instagram
Публікація Еліни Мбані, скріншот: Instagram

"Напевно, це найкраще моє літо і точно увійде в топ моїх улюблених років, воно було саме таким, як я мріяла, мій робочий графік змінився кардинально, багато справ було зроблено і скільки ще належить зробити... нові знайомства, подорожі, смачна їжа, книги, мій проект, який я вже хочу швидше закінчити і поділиться з вами... переїзд!!!! І сьогодні задумалася над тим, що мало часу я приділила в цьому всьому саме собі", — пише Еліна.

Публікація Еліни Мбані, скріншот: Instagram
Публікація Еліни Мбані, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Еліна Мбані поділилася яскравими кадрами на фоні нічного Києва. Мбані сіла на підвіконня біля відкритого вікна і зробила кілька кадрів.

На фотографіях гумористка постала в трикотажній кофті на замку сірого кольору, і рваних джинсах в тому ж кольорі. Еліна Мбані доповнила образ великими сережками, високим хвостом і стрілками на очах.

Раніше повідомляли, без кучерів, але неймовірна: екзотична красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані в червоній сукні змусила всіх ахнути.

Як повідомляв Знай.uа, екзотична красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані довела, що вона справжня українка: "Краса".

Знай.uа писав, красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані опинилася на висоті біля відкритого вікна: "Подруга ніч".