Популярна співачка Світлана Лобода, яка до недавнього часу працювала і жила в Росії, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 9,4 мільйонів чоловік.

Ще недавно ми розповідали про пластичні операції виконавиці. Хірург зазначив, що на обличчі помітні сліди роботи над збільшенням губ і ринопластики, тоді як Світлана завжди стверджувала, що зовнішність подарована батьками, а також тренуваннями і регулярними процедурами по догляду.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

14 серпня 2021 року Лобода дала концерт в Одеській "Ітаці", де анонсувала нове грандіозне шоу, яке має пройти в Києві, ймовірно, на НСК "Олімпійський" наступного року.
Після цього вона кілька хвилин розповідала українцям, що є "нашою", але з її вуст не було почуто словосполучення "українська артистка".

Світлана Лобода, скрнішот із відео
Світлана Лобода, скрнішот із відео

"Публіці, яка для мене дуже дорога, ціна і важлива, тому що саме тут, в цій країні моє коріння. Саме тут я народилася, тут живуть мої батьки, моя сім'я, мої близькі люди, мої бабусі і дідусі. І кожен раз, виступаючи в різних країнах, Я хочу, щоб мною пишалися. Я хочу, щоб дивилися і думали, яка вона красуня, але ж вона наша. І рано чи пізно... я впевнена, що розуміння до нас приходить, навіть якщо часом ми іноді помиляємося, все одно істина обов'язково буде ясна", - говорить Світлана Лобода на концерті.

Співачка вийшла на сцену о 1:30 ночі, тоді як на афіші було заявлено час на 3,5 години раніше. Але все ж артист тут ні до чого, бо такий формат закладу.

Нагадаємо, "Така лапочка без операцій": як виглядали Світлана Лобода і Анна Седокова до і після пластики

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода презентувала пісню українською мовою після повернення на батьківщину: "Уперше"

Знай.ua писав, Світлана Лобода вперше розповіла про свого обранця, дітей і будинку на березі море: "Нам не вистачає хлопчика"