Відома багатьом любителям музики українська співачка Міка Ньютон, яка кілька років тому поїхала до Сполучених Штатів Америки, продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з життя.

Так, цього разу Міка показала фанатам кілька знімків, на яких можна побачити її новий образ і трохи слів про важливість наручних годинників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мікі Ньютон в мережі Instagram.

Публікація Мікі Ньютон, скріншот: Instagram
Публікація Мікі Ньютон, скріншот: Instagram

У підписі до нової публікації співачка трохи розповіла про свої улюблені годинники, а точніше прорекламувала певну модель. Можна помітити, що артистка опублікувала відразу кілька фотографій, на яких можна побачити її світлий образ з червоною помадою і бежевим піджаком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Міка Ньютон, фото: Instagram
Міка Ньютон, фото: Instagram

Фотографії встигли зібрати кілька тисяч лайків, а також безліч компліментів від англомовних шанувальників.

Варто нагадати нашим читачам, що багато років тому Міка Ньютон покинула Україну, щоб побудувати кар'єру в США і знайшла там своє кохання. Відразу ж після весілля з американцем Крісом, в 2018 році, співачка захворіла на рак яєчників, від якого довгий час проходила лікування. На даний момент дівчина відчуває себе набагато краще.

Раніше повідомляли, Ольгу Полякову помітили в обнімку зі стильним красенем, і це не чоловік.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія в обтягуючій сукні забрела в Піски: "Клеопатра".

Знай.uа писав, Віра Брежнєва сховала животик і розкрила секрет: "Обмовка по Фрейду!".