Відомий український артист, співаючий ректор університету культури, який любить зняти яскравий кліп зі своїми молоденькими студентками і просто "юний орел" Михайло Поплавський не втомлюється радувати шанувальників новими кадрами з зіркового життя. Цього разу співак привітав українців зі святом Маковія і пообіцяв навіть подарувати цілу тисячу гривень, але за однієї умови.

Справа в тому, що Михайло Михайлович опублікував в мережі яскраве відео, де він безтурботно тікає геть від заходу в сонцезахисних окулярах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Поплавського в мережі Instagram.

"Друзі, вітаю вас зі святом Маковія бажаю здоров'я і Божої благодаті. А зараз, придумайте підпис цьому відео. Автор найприкольніших отримає 1000 гривень.", - повідомив Михайло Михайлович.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail
Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail

На відображених кадрах можна побачити, як Михайло Михайлович в приприжку біжить по пшеничному полю, а на задньому фоні в малинових тонах розпливається гарний захід сонця. Також можна почути, що коротке відео йде під енергійну пісеньку, та так, що можна подумати, що відео знято спеціально для мережі TikTok.

Публікація співаючого ректора вже встигла зібрати десятки тисяч переглядів, а також безліч коментарів, де за право стати автором найприкольнішого жарту борються сотні користувачів мережі.

Раніше повідомляли, поки Тік-Током займається Михайло Михайлович Поплавський, то мені там робити нічого, - Зібров.

Як повідомляв Знай.uа, нестаріючий Михайло Поплавський показав свій "живчик" на всю країну: "Закохуйтеся!".

Знай.uа писав, Михайло Поплавський розігрівся зі студентками, як молодий: не кожен так зможе в 71.