Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 8 тисяч фоловерів.

Так, юна артистка, яка пішла по стопах Ольги і стала солісткою панк-рок групи "Шви", вперше представила шанувальникам свого нового хлопця, знявши романтичне відео.

У ролику Маша і її новоспечений обранець ніжно цілувалися на камеру в домашній обстановці. Варто відзначити, що раніше дівчина влаштувала з бойфрендом креативну фотосесію в "вампірському" стилі, яку активно обговорювали користувачі соцмереж.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. На поцілунки відреагувала і Оля Полякова: "А він вакцинований?????????", "мілашки", " Ойййй мамі не показуй🤫 🤭 😏 💋", " а чи не рано?", "Це треба всім показувати? Маша хвалиться?", "Мама бачила??😂 😂 ", "Скоро БУДЕ баба Оля", " донька виросла🔥 👍","Ох і Маша🔥 🔥 🔥 🔥".