У вівторок, 17 серпня, погода буде сонячною і сухою практично на всій території країни, з максимальною температурою повітря до +33 градусів. Опади і похолодання спостерігатимуться тільки в західних областях.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +23 до +25 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +16 до +18 градусів.

У центральних областях температура вдень від +30 до +32 градусів, вночі – від +15 до +17 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +31 до +33 градусів, а вночі – до +19.

У східних регіонах – вдень від +30 до +32, вночі – від +16 до +18. На півдні температура повітря - від +31 до +33 градусів вдень, нічна – від +16 до +18 градусів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 16 серпня, фото Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що спека посилиться, винятком стануть західні області, які накриють дощі.

"У західні області прийде вологий атмосферний фронт північно-західного циклону Luciano, який принесе крім грозових дощів ще й зниження температури повітря", – написала синоптик.

Народний прогноз погоди на 17 серпня в Україні

17 серпня відзначається день пам'яті Святої преподобної Євдокії (Авдотьї). Дощі в цей час йдуть серед білого дня, без блискавок і грому. З цього дня судили про майбутній листопад: "Яка Авдотья - такий листопад". Якщо день погожий, ясний, так і листопад видасться погожим, а якщо похмуро і дощитиме - бути йому сірим і туманним.

Нагадаємо, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, наскільки спека в Україні підніметься через 30 років: прогнози експертів.