Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Зовсім недавно Юля Бельченко "розлучилася" з хлопцем, з яким вирушила відпочивати до Хорватії.

Юля "Зайка", фото з instagram
Юля "Зайка", фото з instagram

Вона розповідала про цього чоловіка ще раніше, коли тільки закінчився проект "Холостяк". Але згодом зі сльозами на очах задавалася питанням, що ж з нею не так, якщо в 28 років Юля вміє заробляти гроші, а ось будувати відносини не виходить.
Зараз же дівчина дала велике інтерв'ю Ганні Олицькій в ефірі передачі "Без комплексів" на однойменному Youtube-каналі публічної особистості. В інтро нарізали кілька запитань інтерв'юера і відповідей Юлії, але не на ці конкретні питання.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

- Як взагалі у тебе з'явилася ідея піти на"Холостяк"?

"Тому що, я вже була на межі... або самогубство, або щось... Щось з собою зробити, або просто якось самоліквідуватися", - заявила Юля "Зайка".

— Звідки взагалі з'явилася ситуація з ескортом?

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Кожен, напевно, виживав як міг. Я працювала і касиром, я працювала і на заводах, і на фабриках", - зізналася фіналістка "Холостяка".

Нагадаємо, Юля "Зайка" зі скандалом розійшлася з коханим, який підкорив її серце після "Холостяка" Заливако: "Без шансів"

Як повідомляв "Знай.ua", заплакана Юля "Зайка" розлучилася з хлопцем після відмови спати в одному ліжку: "Я тупа"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" після "Холостяка" дозволила чоловікові розпустити пустотливі ручки в басейні: "Щоб не згоріла"