Популярна українська виконавиця, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Надя вирушила зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом в колоритну Туреччину, щоб зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, знайти привід, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Надія регулярно займається спортом і веде активний спосіб життя, який сприяє підтримці тонусу її хорошої фізичної форми і таких апетитних вигинів. Навіть на відпустці, де існує маса різних спокус, подружня пара продовжить заняття спортом.

Цього разу 31-річна артистка поділилася плодами своїх старань і продемонструвала свою шикарну фігуру. У кадрі співачка позує біля басейну, в досить відкритому і спокусливому купальнику оранжевого кольору, який не залишає місця уяві і дозволяє насолодитися стрункими ніжками і пружним тілом Надії.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес поставив Надю Дорофєєву перед фактом: "Це розлучення"

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва втомилася від сімейних "скандалів" з Дантесом: "Опускаються руки"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва поскандалила з Володимиром Дантесом на дивані: "Ось це с*ач!"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес відмовився від найсолодшого на відпочинку з Дорофєєвою: "Вранці, а не весь день"