Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також вона має аккаунт в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі підписників.

Маша часто ділитися подробицями життя, показує закулісся репетицій своєї панк-рок гурту "Шви", рекомендує своїм фанатам різні заклади і повідомляє про свої вподобання, і просто показує своє життя, як вона є.

Цього разу молода дівчина розмістила короткий ролик з центру столиці в Insta Stories. У кадрі Маша прогулюється вулицями Києва, ззаду неї роз'їжджають машини, видніються будівлі столиці і трамвайні колії. Також, на тлі лунають гучні звуки церковних дзвонів, які широко використовуються в релігійних цілях (заклик віруючих на молитву, вираження урочистих моментів богослужіння). Примітно те, що Маша ніби не помічає даних звуків і кумедно корчить пики на камеру, прикушуючи губи і показуючи язик.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше ми писали про те, що донька Ольги Полякової віддалася насолоді з молоденьким красенем: поки мама не бачить

Нагадаємо, що 16-річна Маша Полякова зізналася у своїх "особливих" вподобаннях: "Мій розмірчик"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Полякова облизала хлопця і нарвалася на критику: "Фу, гидота"

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна Маша Полякова вразила недитячими поцілунками з новим хлопцем: "Мамі не показуй"