Павло Зібров, якого не запросили на концерт до Дня Незалежності, заборонив Бабкіну співати "Хрещатик"

Народний артист України Павло Зібров заявив, що його не запросили заспівати на "Олімпійському" в День Незалежності через конфлікт з продюсером концерту Сергієм Перманом. Славнозвісний хіт Павла Зіброва "Хрещатик" на концерті не заспіває й Сергій Бабкін. Адже він відмовився на прохання самого Зіброва. Натомість Бабкін виконає "Зелений гай" Яремчука.

Павло Зібров, instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров, instagram.com/pavlo_zibrov

Студенти налякали умовами київського гуртожитку з "мертвим" туалетом і душем: 2600 грн за друзів-тарганів

В Інтернеті з'явилися фотографії з жахливими умовами проживання в одному зі студентських гуртожитків у Києві. Йдеться про житлове приміщення для учнів НАУ (№11), яке розташовується на вулиці Ніжинській. За словами працівників гуртожитку, капітального ремонту вони не бачили більше 30 років, з 1986 року. Знімки демонструють поганий стан вбиралень і душових, раковини там побиті.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Жах у гуртожитку, скріншот: Youtube
Жах у гуртожитку, скріншот: Youtube

Ані Лорак обурила українців виглядом в Одесі: "Як у памперсі"

Виконавиця досить давно живе на території Російської Федерації, а зараз вона похвалилася концертом, який відбувся в одеському клубі "Ітака". Зовсім недавно там виступала Світлана Лобода і Настя Каменських. Це перший сольник Ані Лорак вперше за цілих сім років.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Юля "Зайка" після розставання з хлопцем заговорила про найстрашніше: "Або самогубство, або..."

Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі. Зараз дівчина дала велике інтерв'ю Ганні Олицькій в ефірі передачі "Без комплексів".

- Як взагалі у тебе з'явилася ідея піти на "Холостяк"?

"Тому що, я вже була на межі... або самогубство, або щось... Щось з собою зробити, або просто якось самоліквідуватися", - заявила Юля "Зайка".

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

Напівгола Брітні Спірс грудьми "повстала" проти опікунства батька: прикрилася лише квіточкою

Відома американська співачка Брітні Спірс черговий раз здивувала фанатів та опублікувала в Instagram фото без бюстгальтера. Останнім часом Брітні Спірс досить активна у своєму Instagram, де за її життям стежить понад 33 мільйони людей. Тут вона ділиться своїми думками чи просто новими фото.
Брітні Спірс, фото з Instagram
Брітні Спірс, фото з Instagram