Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Інтернет-зірка часто звертається до пластичних хірургів і зовсім не приховує цього факту - дівчина вже встигла збільшити собі губи, груди, сідниці, зменшити ніс, зробити виразні вилиці і "котячий погляд".

Нещодавно знаменитість вирішила показати, як відпочивала на білосніжній яхті в Чорногорії, зробивши досить незвичайне селфі в дзеркалі.

Так, дівчина приміряла лише еротичний прозорий комплект спідньої білизни з чорними вставками, зігнувшись в незвичайній позі, щоб продемонструвати оголені сідниці і пишні груди одночасно. Альона пожартувала, що могла б перемогти в конкурсі найдивніших поз і блиснула бронзовою засмагою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мені здається, що приз за "найдивніші пози для фото" дістається Альоні Омович😂 🙋 🏻 ♀️

P. S. Фото з яхти на які ми заслужили🤣 😈"

Фолловери не пройшли повз: "головне щоб хребет витримав?", "Цікаво подивитися як вона ходить з таким бампером😄 в русі таке напевно не дуже...", "Ти шо переламалася і зависла?😂 ", "Ось цю вправу два рази в день робиш - спина боліти не буде".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн