Фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" Юля Бельченко"Зайка" стала справжньою народною улюбленицею. Нещодавно дівчина шокувала всіх фотографіями зі свого весілля, проте згодом виявилося, що це була лише рекламна фотосесія.

У інтерв'ю Анні Олицькій на youtube у програмі "Без комплексів" Юля Бельченко розповіла про стосунки на шоу "Холостяк" та інтим на проєкті.

"Зайка" Юля, скріншот: Youtube
"Зайка" Юля, скріншот: Youtube

"У мене була просто паніка, я ж розуміла, що це показується на всю країну", - зазналася Юлія.

Дівчина також розповіла, що у неї були важкі взаємовідносини з батьками, адже у ранньому віці батько пішов з родини.

"Батька я бачила разів шість", - зізналася дівчина.

Під час інтерв'ю вона зізналася, що під час шоу у неї справді були почуття до холостяка, і те, що він її не обрав стало для неї справжнім шоком.

"На початку я себе почувала дуже комфортно. Але, 7, 8, 9 тиждень просто коли я була на грані постійно, оці нескінченні конфлікти. Я була у закритому просторі і я нікуди не можу вийти з цього конфлікту. Але тут є чоловік, і він мені подобається, я не хочу, щоб через ці конфлікти я втрачала його", - зазначила Юля.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Дівчина зізналася, що на проєкті їй було дуже важко, через це навіть погіршився стан здоров'я. Навіть зараз дівчина продовжує усувати ці проблеми. Юля також зазначила, що якби вона провела більше часу на проєкті, то була б на грані нервового зриву.