На сторінці в Instagram тренера шоу "Зважені та щасливі" і колишньої дружини українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марини Боржемської, яка часто ділиться з багатотисячною аудиторією корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе, з'явилося нове повідомлення.

Вона розповіла, які поєднання продуктів найбільш несприятливі для організму.

Картопля і м'ясо

На першому місці по шкідливості виявилося улюблене багатьма поєднання картоплі з м'ясом. Боржемська зазначила, що картопля – крохмалистий овоч, і погано «працює» з тваринним білком. Після такої вечері вам забезпечено здуття живота і важкість у шлунку.

Молода картопля, скріншот: Youtube
Молода картопля, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ананас і йогурт

Йогурт і тропічні фрукти – звучить як здоровий сніданок. Насправді це буде так, якщо серед фруктів немає ананаса. У поєднанні з молочними продуктами ананас серйозно шкодить організму через вміст ферментного комплексу бромелайну. "Горюча суміш" з молока і ананаса може привести до інтоксикації організму.

Приготування ананасового сорбету, скріншот відео
Приготування ананасового сорбету, скріншот відео

Вино та десерти, фрукти, сир

Хочеться смачненького? Любите поєднувати смак вина і сиру? Краще так не робити, адже вино стимулює вироблення інсуліну і сприяє прискоренню засвоюваності цукрів, що призводить до збільшення жирових відкладень. Кращою парою до вина стануть овочі і риба.

"Сир - жир і білок, там цукру немає", "Картопля з м'ясом - одна з найулюбленіших страв дитинства», «Як і в природі - все любить гармонію», - додають читачі.

У коментарях до повідомлення фанати засипають Боржемську компліментами.

"Просто Богиня! Марина, ви супер!", "Спасибі за корисну інформацію", "Дуже корисний пост! Спасибі», - пишуть фанати.

Нагадавши, Марина Боржемська видала секрет стрункості і молодості: "Тут ти або займаєшся своєю їжею, або більше нічим"

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять