До великої радості армії шанувальників відома співачка Марина Абросімова, яку знають і пам'ятають під сценічним ім'ям МакЅим, нещодавно пішла на поправку. 38-річна зірка перебувала в медикаментозній комі, щоб впоратися з важкою пневмонією. Однак це не всі нещастя, що траплялися за останній рік в її житті.

МакЅим, розповіла про диво в родині. Її літній батько Сергій Орефійович зцілився від раку на останній стадії. Співачка детально розповіла про це, відповідаючи на запитання своїх шанувальників у соціальній мережі Instagram.

Stories МакЅим, скріншот: Instagram
Stories МакЅим, скріншот: Instagram

"Дякую, що турбуєтеся, тато в порядку, він зміг перемогти цю важку хворобу. І тим, хто з нею зіткнувся, я хочу побажати удачі. Все можливо, і все вийде, тримайтеся!", — написала МакЅим.

Варто нагадати нашим читачам, що про важку хворобу родича співачки було оголошено в 2018 році. У нього діагностували рак у четвертій стадії, яка вважається невиліковною.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сергій Орефійович пройшов тривале лікування, проте навіть після цього лікарі давали обережні прогнози. Сама МакЅим зізнавалася, що тепер життя її батька в руках Бога.

"18 курсів хіміотерапії. 27 курсів опромінення. Ще дев'ять-головного мозку. Начебто все... Татко, як я рада, що ми це все пройшли! У палаті не залишилося нікого, крім Сергія Орефійовича, мого тата... Тут ніяка сила непідвладна, Тільки Бог! Любіть життя! Любіть батьків! Цінуйте кожен момент, тут і зараз", — говорила співачка.

Раніше повідомляли, МакЅим, Барі Алібасов, Надія Бабкіна: історії зірок, які перехитрили смерть.

Як повідомляв Знай.uа, МакЅим вперше звернулася до світу після коми: дуже слабка і не може ходити.

Знай.uа писав, співачку МакЅим запідозрили в обмані зі своєю хворобою: "Є відчуття, що хайп".