Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик мило привітала своїх численних шанувальників з яблуневим спасом.

Лілія Ребрик останнім часом стала частіше ділитися зі своїми шанувальниками новинами, думками чи просто новими світлинами у соцмережі Instagram, де за її життям стежить понад 720 тисяч осіб.
Цього разу зірка вирішила привітати всіх з яблуневим спасом та закликала всіх утриматися сьогодні від сварок та конфліктів.

Фото зі стоінки Лілії Ребрик
Фото зі стоінки Лілії Ребрик

"Обов’язково з’їжте яблучко, добре, якщо воно буде освячене! А перед тим - загадайте бажання: добре і світле, тоді воно обов’язково здійсниться! За прикметою, якщо яблучко на Спас вам потрапить солодке, то матимете радість! Якщо кисле - чекайте на труднощі!", - зазначила Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик захотіла, щоб всі її шанувальники отримали радість, тому підказала, як зробити яблука солодкими. Для цього потрібно розтопити чайну ложку вершкового масла на пательні та додати 2-3 ложки цукру. Цукор з маслом потрібно розтопити до стану карамелі. Тоді додайте у цю суміш дрібно нарізані яблучка та кілька хвилин посмажте їх з обох боків. Можна додати трохи ванілі чи кориці за смаком.

"Між іншим, на Спаса не можна їсти яблука на самоті! Тому кличте родину, друзів і близьких і влаштовуйте теплу яблуневу зустріч! Добра всім ❤️", - підсумувала телеведуча.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Лілія Ребрик виставила шикарні груди і посміялася над забобонами: "Притиснула п'ятницю 13-е". Лілія Ребрик буквально розтоптала стародавні забобони людей про п'ятницю 13-го

Як повідомляв Знай.uа, подруга Анатоліча Лілія Ребрик потрапила в несподіване місце: "Нас зустріли люди в білих халатах"

Також портал Знай.uа писав, що напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку: "Гени Каменських"