Нещодавно стало відомо про те, що подружня пара, за якою спостерігала вся країна з шоу "Холостяка" повідомила про довгоочікуване поповнення в родині, Микита Добринін і Даша Квіткова стали батьками чудового малюка, якому дали незвичайне ім'я – Лев.

Подружня пара ділилася з аудиторією подробицями і важливими моментами протягом всієї вагітності і самої родової діяльності.
Малюк народився 13.07.2021, о 09:51 ранку. Дитина народилася справжнім богатирем, з вагою 3.760 і зростом 56 см.

Як раніше розповідала в соцмережі Даша, лікарі рекомендували їй утриматися від занять спортом деякий час після пологів. Молода мама не раз нарікала на свої оновлені параметри і зайві кілограми, і вже з нетерпінням чекає можливості привести своє тіло в бажаний вигляд до сімейного відпустки, в яку вони планують відправитися в жовтні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зовсім недавно Даша розповідала в Insta Stories, що її турбує підвищена температура тіла і болі в грудях. Так як вона годує грудьми свого сина, вона в першу чергу звернулася до спеціалізованого лікаря – мамолога.

Зараз Даша повідомила, що виявляється, у неї був лактостаз, і за статистикою, це розповсюджена проблема у молодих мама. Дівчина вчасно звернулася до фахівця і їй допомогли позбутися від такої неприємності. В даний момент, з Дашею все добре і її нічого не турбує.

Варто зазначити, що лактостаз – це застій молока в залозі, поширене ускладнення грудного вигодовування. З'являється у випадках, коли молочного секрету виробляється багато, а відтік недостатній через закупорку або вузькості проток. Найчастіше розвивається у первісток жінок протягом від декількох днів до 6 тижнів після пологів.

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова роздяглася через місяць після пологів: зате Микиті Добриніну подобається

Нагадаємо, що Даша Квіткова знайшла на кого можна "скинути" дитину: "Коли немає допомоги - це важко"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова після пологів зізналася ,що допомогло їй уникнути цькування: "Прала і гладила"