Український виконавець, телеведучий, колишній учасник групи "ДіО.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Як відомо, Володимир повернувся з сімейної подорожі зі своєю дружиною Надею з колоритної Туреччини, де вони встигли зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, привезли з собою масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Володимир розмістив кумедні короткі ролики в Insta Stories. На кадрах можна помітити, що пара кудись прямує на автобусі, і судячи з наступних знімків, пара артистів повернулася в рідний Київ.

На відео артист намагається кілька разів розповісти свою історію з минулого, про те як він з друзями ходив в кіно на фільм "Аватар", і сидить попереду дівчина в кінозалі звернулася до хлопців з проханням, пройти обережно повз неї і не зачепити її тонкі колготки. Володимир жартівливо відповів цій дівчині: "Нічого, я з ранку нігті підстриг". Протягом усієї розповіді за кадром реготала Надя, тим самим відволікаючи чоловіка.

"6-7 років тому ти не міг так смішно відповісти, це 100 відсотків, ти був тупим", - заявив Надя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що Володимир Дантес згадав, як його друг догодив відразу трьом язиком: "Вони пахнуть роботою"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес поставив Надю Дорофєєву перед фактом : "Це розлучення"

Також портал Знай.uа писав, що Вова Дантес розкрив таємні "пізнання" чистки організму без свічок: "Липне, якщо пукнули в штанці"