Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і часто радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Цього разу артистка розмістила пост на дуже глибоку і серйозну тему. Олена заговорила про смерть і про те, як вона її боялася. Також, вона згадала про клуб 27 - це об'єднана назва впливових музикантів, які померли у віці 27 років, іноді при дивно сформованих обставинах. У список даного клубу увійшли відомі особистості: Роберт Джонсон, Брайан Джонс, Джими Хендрикс, Дженис Джоплин, Джим Моррисон і Курт Кобейн.

Олена поділилася своїми переживаннями про те, що вона дуже боялася поповнити список цього клубу. Як вона повідомила, популярність до неї прийшла у віці 27 років, а в день її першого сольного концерту їй виповнилося 28. Саме тоді вона заявила, що залишає сумнозвісний клуб.

"Так, для мене це був найбільший страх, адже популярність прийшла супер-супер швидко і раптово. Тоді я думала, що можу стати потенційним членом клубу. Зараз мені вже 30, можна видихати", - написала співачка.

Артистка також заявила, що не варто часто замислюватися про смерть, потрібно жити тут і зараз, смакуючи кожен момент своєї реальності і залишити максимум після себе добрих справ.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Головна порада - зробіть все можливе, щоб не залишати цей світ з почуттям "бляха-муха, а це я зробити не встиг". Не чекайте, якщо знаєте, що є можливість не чекати.", - написала Олена.

Нагадаємо, Alyona Alyona обклалася пляшками після скандального дріфту на Софійській площі: "Ви круті"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona розгрібає наслідки незаконних покатушек: Містер Пропер все відмив і про площу не забув

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona кинулася захищати тварин після скандального дріфту на Софійській площі: "Не підтримуйте..."