Молода дворазова чемпіонка світу з дзюдо Дар'ї Білодід не надто часто, проте радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 490 тисяч чоловік.

Ще кілька днів тому спортсменка ділилася знімком з сонячних і білосніжних Мальдів, а зараз найкрасивіша дзюдоїстка Олімпіади виявилася з "бронзовою" медаллю, заробленою на ОІ в Токіо.

Даша Білодід, фото: Instagram
Даша Білодід, фото: Instagram

Дівчина написала зворушливий пост, в якому висловила неймовірну подяку державі за винагороду. Вона зазначила, що його вже виплатили всім чемпіонам і призерам.

"Хочу висловити велику подяку нашій державі за винагороду, яку вже виплатили призерам та чемпіонам ОІ. Дуже приємно, що наша країна підтримує спортсменів. Пишаюся тим, що представляю Україну!🇺🇦❤", - написала Дарина Білодід у публікації.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Дар'я Білодід, фото: Facebook
Дар'я Білодід, фото: Facebook

Відомо, що за "бронзу" українські спортсмени могли отримати 55 тисяч доларів, за срібло — 80 тисяч, а от за золото — 125 тисяч доларів.

"Пишаємося🔥🔥🔥👏👏👏", "55000$ на карту ляп🔥 👏❤️"," У футболістів така зп кожен місяць, а не раз на 4 роки!😪😪😪", "І що? Це не виправдано? Просто за рахунок того, що футбол більш популярний. Вони заробляють більше", "Молодець👏👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дар'я Білодід похвалилася "плавучим" сніданком, вистачить на двох: "Переходимо в наступну вагову категорію"

Як повідомляв "Знай.ua", Олімпійські ігри-2020 в Токіо: на якому місці Україна, хто понесе прапор, і хто став лідером у медальному заліку

Знай.ua писав, Дар'ю Білодід визнали найкрасивішою дівчиною на Олімпіаді - 2020 в Токіо: розбила серця всім чоловікам