Фанати порівняли фотографії телеведучої і моделі Каті Осадчої дев'ятирічної давності і сьогоднішнього дня.

Обговорення виникло в Instagram.

Коментатори помітили, що на фото особливо добре видно гідна робота косметологів і стоматологів. Шанувальники привітали ведучу з народженням сина.

Нагадаємо, що син народився в сім'ї Осадчої і Юрія Горбунова. Батько назвав народження дитини щасливою і довгоочікуваною подією. Він з'явився на світ 19 серпня. Горбунов зізнався, що пишається мамою дитини і любить її. Батько повідомив фанатам, що він дуже щасливий. Пара виховує спільного сина на ім'я Іван. Також у родині живе син Осадчої від попереднього шлюбу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Катерина Осадча-ведуча проекту»Світське життя". У шкільні роки вона працювала в Західній Європі, в модельному бізнесі. В Україну повернулася в 18 років. У 2001 році Осадча вийшла заміж за народного депутата і бізнесмена Олега Поліщука. У 2002 році народила сина Іллю. Телеведуча розлучилася з чоловіком в 2004 році. З 2017 року Катерина одружена з актором і телеведучим Юрієм Горбуновим. Син Іван у пари народився в лютому 2017 року.

Катя Осадча, фото з instagram
Катя Осадча, фото з instagram

У 2007 році Осадча посіла 96 сходинку в рейтингу ста найвпливовіших жінок в нашій країні. У 2013 році вона піднялася на 64-й рядок цього ж рейтингу. У 2009 році їй дістався шостий рядок у рейтингу під назвою «обличчя Києва». У 2009 році капелюшок Осадчої, виконаний у вигляді ворони, зазначила британська газета під назвою The Daily Telegraph. Видання назвало головний убір одним з найбільш екстравагантних, які можна було побачити на королівських скачках Royal Ascot.

Нагадавши, Катя Осадча показала, як вигадник Горбунов зустрічав її з малюком вдома

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Катя Осадча розповіла, як розподілила обов'язки з Юрієм Горбуновим після народження малюка

Також " Знай.ІА " писав, що Юрій Горбунов показав їх з Катею Осадчою новонародженого сина