Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість виставила серію кадрів зі свіжої фотосесії, примірявши зелену сукню в тартан з довгими прозорими рукавами і доповнивши образ нюдовим макіяжем.

Дівчина розпустила довге русяве волосся і вирішила розповісти про прийняття себе. Юна зірка зазначила, що все життя випрямляла кучерики, намагалася всіляко приховати горбинку на носі, проте в якийсь момент вирішила прийняти себе такою, яка є.

Полякова-молодша порадила аудиторії любити себе і не слухати недоброзичливців, адже ідеалів краси не існує.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Знаєте, все життя я випрямляла свої кучерики, ховала горбинку на носі…

І що я можу сказати - любіть себе і приймайте, адже те що вам дано з народження і робить вас самими собою!

Тож нікого не слухайте!!!

Ідеалів краси не існує."

Фолловери не пройшли повз: "Маша, краще і не скажеш! Супер!", "Разумашка❤️", " красива немов сонечко😍❤️", " Машуня - ти красуня 🔥 🔥 🔥 Живи і радій, у блага собі... І нехай весь світ почекає.....", "Я б сказала, що кожен ідеально гарний по-своєму.....".